Мафията ще се бори срещу честните избори докрай! Дано решението да

...
Мафията ще се бори срещу честните избори докрай! Дано решението да
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Мафията ще се бори срещу честните избори докрай! |

" Мафията ще се бори против честните избори до дъно! Дано решението да се броят 100% от контролните разписки на машините за гласоподаване да е просто човешка нелепост. "

Това написа във фейсбук профила си Диана Дамянова, PR експерт и началник на предизборния щаб на Политическа партия " Продължаваме промяната " в коментар за

Ето и целия текст от обявата ѝ:

" Дано решението да се броят 100% от контролните разписки на машините за гласоподаване да е просто човешка нелепост. Защото на мен ми се коства, че ни се готви сюжет по Тръмп - нагнетяваш напрежение, оспорваш изборите, точно посредством това ръчно преброяване, където " специалистите " на ГЕРБ са същински специалисти и след това... помните ли?.... ами след това възмутени жители атакуват каквото тук играе ролята на Бял дом.

Иначе ръчно преброяване на резултатите от машинното преброяване, би бил просто цирк, в случай че не е част от същински сюжет за опорочаване на изборите.

От което пък следва, че мафията очевидно има някакви резултати, разнообразни от обществено известните. И е подготвена да направи всичко, даже нахлуване над тукашния Бял дом, за да не допусне да бъде победена.

Добре, че главнокомандващ въпреки всичко е Радев, а Министерство на вътрешните работи се държи от Рашков, че другояче този американски сюжет, сътворен очевидно от американските консултанти на мафията, би могъл да даде и резултат.

Срещу това ние можем да създадем единствено едно - да излезем да гласуваме, толкоз всеобщо, че следващата им операция да потъне в нашия всеобщ избор.

Просто заведете трима свои близки, говорете, убеждавайте ги, разкажете им истината и не им позволявайте да съумеят, като обезверят хората в силата на вота.

Вият като ранени хиени, тъй като това е краят... и те го знаят и в този момент се борят да залеят всичко в тиня, а за какво не и в кръв.

Ще им го позволим ли, или просто ще изведем съседът, който се колебае дали да гласоподава, който е изпаднал в незаинтересованост и на нищо не има вяра, ще кажем на сина си, че не е добре да си остане в този ден у дома, ще заведем възрастните си родители да гласоподават, макар заверата Борисов-Пеевски-Гешев? Това зависи единствено и само от нас.

Но, в случай че ви харесва страната в която живеете, кочината, в която я трансфораха през последните 12 години, стойте си в къщи и чакайте " преброителите " на мафията да ви фалшифицират изборите.

Имате избор, не ли?

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР